Flip book element

medalion catei rotund 28mm din inox

30.00 lei

Descoperă Medalionul Rotund de 28mm din Inox, perfect pentru prietenul tău canin. Confecționat cu atenție din inox de înaltă calitate, acest medalion reprezintă o combinație de stil și durabilitate, oferindu-ți o modalitate elegantă de a-ți păstra câinele în siguranță și identificat.Poți adăuga chiar și adresa sau un cod QR pentru informații suplimentare. Cu un design ludic în formă de os și tehnologie de gravare precisă, acest medalion devine atât un accesoriu chic, cât și o măsură de siguranță vitală.

Categorie: Etichete: , , , ,
Citește mai mult

zgarda din piele pentru caini

40.00 lei

Descoperă zgarda perfectă pentru câinele tău – din piele autentică, cu dimensiunile de 45 cm lungime și 2 cm lățime. Această zgardă îmbină stilul cu durabilitatea, iar opțiunile de personalizare prin gravare laser sau atașare a unui medalion îți oferă flexibilitatea de a o adapta nevoilor tale și ale câinelui tău. O alegere elegantă și practică, ce îmbină confortul cu identificarea eficientă.

Categorie:
Citește mai mult

zgarda pentru pisici

40.00 lei

Descoperă zgarda perfectă pentru pisica ta – din piele autentică de 2mm grosime, cu opțiunea de personalizare prin gravură permanentă. Această zgardă nu doar îmbină stilul cu durabilitatea, ci și oferă siguranță, fiind ideală pentru atașarea unui medalion de identificare. Eleganța întâlnește utilitatea în acest accesoriu care subliniază legătura ta specială cu felinele tale.

Categorie:
Citește mai mult

medalion in forma de inima din inox

30.00 lei

Descoperă Medalionul din Inox în Formă de Inimă, special creat pentru pisicile tale adorate. Cu dimensiunile de 15×15 mm și o grosime de 1 mm, acest medalion din inox argintiu adaugă un strop de eleganță accesoriilor feline. Fiecare inimă poate fi personalizată prin gravură cu numele prietenei tale pufoase pe partea frontală, iar pe verso, numărul tău de telefon pentru o identificare rapidă în caz de nevoie. Alegerea este a ta – adaugă și un cod QR pentru informații suplimentare. Cu un design adorabil sub forma unei inimi și calitatea durabilă a inoxului, acest medalion nu doar completează stilul pisicii tale, ci asigură și siguranța ei.

Categorie:
Citește mai mult

medalion caine din aluminiu in forma de os rosu

30.00 lei

Descopera Medalionul Personalizat pentru Câini în forma unui os – o combinație desăvârșită între eleganță și securitate pentru cel mai apropiat companion al tău. Elaborat dintr-un aluminiu rezistent cu grosimea de 1mm și într-o tonalitate rafinată de roșu, acest medalion poate fi adaptat prin gravură laser cu numele iubitei tale patrupede pe partea din față, iar pe partea inversă, numărul tău de telefon. O alegere îndrăzneață constă în adăugarea adresei sau a unui cod QR, pentru detalii suplimentare. Cu un design jucăuș sub forma unui os și tehnologie de gravură precisă, acest medalion devine nu doar un accesoriu elegant, ci și o măsură crucială pentru securitate.

Categorie: Etichete: , , , ,
Citește mai mult

medalion caine din aluminiu in forma de os

30.00 lei

Descoperă Medalionul Personalizat pentru Câini în formă de os, o combinație perfectă între stil și siguranță pentru cel mai bun prieten al tău. Confecționat din aluminiu durabil cu grosimea de 1mm și într-o nuanță elegantă de albastru, acest medalion se personalizează prin gravare laser cu numele câinelui tău pe față și numărul tău de telefon pe verso. Poți adăuga chiar și adresa sau un cod QR pentru informații suplimentare. Cu un design ludic în formă de os și tehnologie de gravare precisă, acest medalion devine atât un accesoriu chic, cât și o măsură de siguranță vitală.

Categorie: Etichete: , , , ,
Citește mai mult

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.